Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

FAX-T94

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 14/09/2011 Nummer: faq00000495_004

Hoe krijg ik deze melding weg: 'Papierstoring?'

Trek eerst voor de veiligheid de stekker van het apparaat uit het stopcontact en maak het telefoonsnoer los. Volg nu deze instructies afhankelijk van de plaats van de papierstoring.

1. Verwijder al het niet vastgelopen papier.
  1. Open de klep aan de bovenzijde door de hendel rechts ervan omhoog te zetten.
  1. Trek het vastgelopen papier voorzichtig uit de papierlade naar de voorkant van het faxapparaat. Als het papier is vastgelopen, trekt u het naar de voorkant van het faxapparaat.
  1. Verwijder de afdrukcartridge en draai aan de spoel om het lint strak te trekken.
  2. Installeer de cartridge.
  3. Sluit de klep aan de bovenzijde. Klik de klep aan weerszijden dicht.
  4. Plaats het papier terug in de papierlade.
  5. Sluit het stroomsnoer en het telefoonsnoer weer aan.

Verwante modellen

FAX-T94, FAX-T96