Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

FAX-T106

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

FAX-T106

Niet uw product?

Datum: 31/10/2007 Nummer: faq00000553_001

Wanneer iemand een boodschap wil inspreken, hoort deze persoon alleen maar rare geluiden en uiteindelijk een hoge pieptoon. Hoe komt dit?

Het probleem is dat de Message Manager in de stand F/T staat en niet in de stand voor gebruik van de Message Manager. Met F/T kunnen geen boodschappen worden ingesproken. U moet de Message Manager in deze volgorde instellen:

<STAP 1> Message Manager instellen:

1. Stel het opslaan van voicemail in.
  2. Stel het doorzenden/opslaan van faxberichten in.
  3. Spreek de meldtekst voor Message Manager in (BEANTW. BERICHT).
  4. Activeer de antwoordapparaatmodus van Message Manager door op de knop Digital TAD op het bedieningspaneel te drukken.

<STAP 2> Opslaan voicemail instellen:

1. Druk op de knop Menu/Set op het bedieningspaneel.
  2. Druk op de navigatietoets omhoog/omlaag en selecteer BEANTW. INST. gevolgd door VOICE OPSLAAN.
  3. Druk op de navigatietoets omhoog/omlaag en selecteer AAN. Druk vervolgens op Menu/Set. Als u voicemail wilt opslaan in het externe antwoordapparaat, selecteert u BEANTW..
  4. Druk op Menu/Set.
  5. Druk op Stop/Exit.

<STAP 3> Doorzenden/opslaan van faxberichten instellen:

• FAX DOORZENDEN
    Wanneer u FAX DOORZENDEN selecteert, worden ontvangen faxberichten opgeslagen in het geheugen van de Message Manager. Het faxapparaat kiest vervolgens het faxnummer dat u hebt geprogrammeerd en stuurt de fax dan door.

• FAX OPSLAAN
    Met FAX OPSLAAN worden ontvangen faxberichten opgeslagen in het geheugen. U kunt de faxberichten vanaf een andere locatie opvragen met de speciale opdrachten hiervoor.

• UIT
    Inkomende faxberichten worden niet in het geheugen opgeslagen, maar afgedrukt op papier.

1. Druk op de knop Menu/Set op het bedieningspaneel.
  2. Druk op de navigatietoets omhoog/omlaag en selecteer BEANTW. INST. gevolgd door DRZENDEN/OPSLN.
  3. Druk op Menu/Set.
  4. Druk op de navigatietoets omhoog/omlaag en selecteer FAX DOORZENDEN, FAX OPSLAAN of UIT.
  5. Druk op Menu/Set.
  6. Druk op Stop/Exit.

<STAP 4> Meldtekst voor Message Manager inspreken (UITG. BERICHT):
De tweede stap is dat u de meldtekst (UITG. BERICHT) van Message Manager inspreekt, voordat u de Message Manager kunt inschakelen. Uw meldtekst (uitgaand bericht) kan niet langer zijn dan 20 seconden.

1. Druk op de knop Menu/Set op het bedieningspaneel.
  2. Druk op de navigatietoets omhoog/omlaag en selecteer BEANTW. INST. gevolgd door UITG. BERICHT. U wordt gevraagd een bericht te kiezen.
  3. Ga met de navigatietoets omhoog/omlaag naar BEANTW. BERICHT.

Dit is de enige instelling die u kunt selecteren als u de Message Manager wilt inschakelen.

1. Druk op Menu/Set.
  2. Ga met de navigatietoets omhoog/omlaag naar BOODSCHAP OPN.. Druk op Menu/Set.
  3. Pak de hoorn van de haak om een boodschap in te spreken.
    Bijvoorbeeld:
    Hallo. Ik kan u op dit moment niet te woord staan. Spreek uw boodschap in na de piep. Als u een faxbericht wilt sturen: druk op *51, wacht op de faxtoon en druk op de startknop op uw fax.
  4. Druk op Stop/Exit en leg de hoorn terug. Message Manager speelt uw meldtekst af.
  5. Druk op Stop/Exit.

<STAP 4> Message Manager activeren:

Houd de knop Digital TAD ingedrukt totdat het lampje gaat branden en ANT:BER. CENTR. op het display verschijnt. Wanneer het lampje van de knop Digital TAD uit is, is Message Manager uitgeschakeld.

Verwante modellen

FAX-T106