FAX-2820

FAX-2820

Niet uw product?

Datum: 14/04/2023 Nummer: faq00000114_004

Hoe voorkom ik dat openbare gebruikers de instellingen van mijn Brother-apparaat wijzigen?

Met de functie Instelblokkering kunt u een wachtwoord opgeven, zodat andere mensen niet zomaar bij de instellingen van uw apparaat kunnen. Met Instelblokk. ingeschakeld kunnen de volgende functies niet worden gewijzigd zonder wachtwoord:

• Datum en tijd
  • Stations-ID
  • Instellingen voor snelkiezen (Snelkiezen, Eéntoetsnummer, Groepsnummer)
  • Tijdklokstand
  • Papiersoort
  • Papierformaat
  • Volume
  • Aut. zomertijd of Wijzig klok
  • Ecologie (toner besparen en slaapstand)
  • LCD-contrast
  • Instellingenslot
  • Kiesbeperking (MFC-7340, MFC-7345N en MFC-7440N)
  • Verzendslot of Geheugenbeveiliging

Deze functie is handig in deze gevallen:

U werkt veel met groepsverzending en automatisch kiezen. Door de functies voor eentoetsnummers, snelkiezen en groepsverzenden op slot te doen, zorgt u ervoor dat faxen op de juiste bestemming aankomen.

Voer de volgende stappen uit als u de functie Instelblokkering wilt configureren en gebruiken:

WACHTWOORD INSTELLEN

1. Druk op Menu of Menu/Instellen en kies Standaardinst. => Beveiliging => Instelblokk..

2. Voer een wachtwoord van vier cijfers in.

3. Druk op de knop OK of Menu/Instellen.

4. Voer het wachtwoord opnieuw in wanneer 'Nogmaals:' wordt weergegeven op het display.

5. Druk op de knop OK of Menu/Instellen.

6. Druk op de knop Stop/Eindigen.

INSTELBLOKK. INSCHAKELEN

1. Druk op Menu of Menu/Instellen en kies Standaardinst. => Beveiliging => Instelblokk..

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Aan te kiezen.

3. Druk op de knop OK of Menu/Instellen.

4. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in.

5. Druk op de knop OK of Menu/Instellen.

Als u een verkeerd wachtwoord invoert, ziet u 'Fout wachtwoord' op het display. De instelblokkering blijft actief totdat u het juiste wachtwoord invoert.
  1. Druk op de knop Stop/Eindigen.

INSTELBLOKK. UITSCHAKELEN

1. Druk op Menu of Menu/Instellen en kies Standaardinst. => Beveiliging => Instelblokk..

2. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in.

3. Druk op de knop OK of Menu/Instellen.

4. Druk opnieuw op de knop OK of Menu/Instellen.
Als u een verkeerd wachtwoord invoert, ziet u 'Fout wachtwoord' op het display. De instelblokkering blijft actief totdat u het juiste wachtwoord invoert.

1. Druk op de knop Stop/Eindigen.

WACHTWOORD WIJZIGEN

1. Druk op Menu of Menu/Instellen en kies Standaardinst. => Beveiliging => Instelblokk..

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Wachtw. inst. te kiezen.

3. Druk op de knop OK of Menu/Instellen.

4. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in.

5. Druk op de knop OK of Menu/Instellen.

Als u een verkeerd wachtwoord invoert, ziet u 'Fout wachtwoord' op het display. De instelblokkering blijft actief totdat u het juiste wachtwoord invoert.

1. Voer een nieuw wachtwoord van vier cijfers in.

2. Druk op de knop OK of Menu/Instellen.

3. Voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in wanneer 'Nogmaals:' wordt weergegeven op het display.

4. Druk op de knop OK of Menu/Instellen.

5. Druk op de knop Stop/Eindigen.

Verwante modellen

FAX-2820, FAX-2825, MFC-7225N, MFC-7320, MFC-7420, MFC-7440N, MFC-7820N