DS-640

Datum: 05/09/2023 Nummer: faq00100698_000

Wanneer ik de instelling Documentgrootte instel op "Auto", ontbreekt de gescande afbeelding of ontbreken er gebieden in de gescande gegevens.

1. Verwijder papierstof dat zich op het oppervlak van de glasstroken in de scanner heeft verzameld.
    Klik hier om weer te geven hoe u de scanner enrollen reinigt.

Video Instructies:

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.
    • In deze video kunnen andere producten of componenten te zien zijn dan de producten en componenten die u gebruikt.
    • Wijzigingen in de video voorbehouden.
  2. Scanner kalibreren.
    > Klik hier om te zien hoe uw Brother -apparaat kunt kalibreren.

Video Instructies:

Windows

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.
    • In deze video kunnen andere producten of componenten te zien zijn dan de producten en componenten die u gebruikt.
    • Wijzigingen in de video voorbehouden.

Mac

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.
    • In deze video kunnen andere producten of componenten te zien zijn dan de producten en componenten die u gebruikt.
    • Wijzigingen in de video voorbehouden.

Verwante modellen

DS-640, DS-740D, DS-940DW