DS-640

Datum: 11/08/2020 Nummer: faq00100484_001

Installeer de software van uw Brother-apparaat vanuit het Compleet pakket van drivers en software. (Windows)

Volg de onderstaande stappen.

1. Koppel uw Brother-apparaat los van uw computer als u al een interfacekabel hebt aangesloten.
  2. Controleer of uw Brother-apparaat aan is.
  3. Zorg ervoor dat de computer aan is en dat u met beheerdersrechten bent aangemeld.
  4. Controleer of het scherm of LCD van uw Brother-apparaat geen fouten aangeeft.
  5. Ga naar het gedeelte Downloads van deze website en download het Compleet pakket van driver & software. De installatieprocedure vindt u op de downloadpagina.
    > Klik hier om het Compleet pakket van drivers & software te downloaden uit het gedeelte Downloads.

Als het installatiescherm niet automatisch verschijnt, opent u de uitgepakte map en dubbelklikt u op het bestand start.exe.

• De uitgepakte map is de tijdelijke map wanneer deze wordt geïnstalleerd vanuit het Compleet pakket van driver & software, zoals install.
    • Voor de locatie waar de uitgepakte map is opgeslagen, opent u de map waarin u het Compleet pakket van driver & software hebt gedownload.
      Als u het gedownloade bestand niet kunt vinden, > Klik hier om weer te geven hoe u een bestand kunt downloaden.

6. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.
    • Wanneer het Windows Beveiligingsscherm wordt weergegeven, schakel Software van "Brother Industries, ltd" altijd vertrouwen in, en klik op Installeren.
    • Wanneer het installatiescherm aangeeft om uw computer opnieuw op te starten om wijzigingen toe te passen, start u de computer NIET opnieuw op. Ga door met de installatie tot de installatie is voltooid. U start uw computer opnieuw op zodra de installatie is voltooid.

Verwante modellen

DS-640, DS-740D, DS-940DW