DS-640

Datum: 17/03/2023 Nummer: faq00100000_033

De firmwareversie controleren.

Volg de onderstaande stappen om de versie van de firmware te controleren.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• (Windows)

Klik op Brother Utilities Brother Utilities, selecteer uw modelnaam uit de lijst (indien niet reeds geselecteerd). Klik op Extra in de linkernavigatiebalk, en klik op Remote Setup.
    • (Mac)
      Ga in de menubalk naar Finder, klik op Go > Applicaties > Brother, selecteert u uw modelnaam en klikt u vervolgens op het pictogram Remote Setup.

Wanneer uw apparaat via een netwerk is verbonden, typt u indien nodig het wachtwoord.

Het standaardwachtwoord om uw apparaatinstellingen te beheren is initpass.

• het wachtwoord op de achterkant of onderkant van het apparaat, voorafgegaan door
      "Pwd"
      OF
    • initpass
  2. Klik op het menu Machine Info in het linkernavigatievenster en controleer de firmwareversie. De letter naast Hoofdversie geeft de firmwareversie weer.

Verwante modellen

ADS-1200, DS-640, DS-740D, DS-940DW