DS-640

Datum: 17/03/2023 Nummer: faq00000300_012

Het serienummer controleren

Het serienummer staat op de achterzijdet van het apparaat.

U kunt het serienummer ook zien door Remote Setup te gebruiken.

1. (DSmobile DS-940DW) Zet de modusschakelaar op USB(USB modus) of Wi-Fi(Wi-Fi modus).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Windows
      Klik op Brother Utilities (Brother Utilities), selecteer uw modelnaam uit de lijst (indien niet reeds geselecteerd). Klik op Hulpmiddelen in de linkernavigatiebalk, en klik vervolgens op Instellen op afstand.
    • Mac

Klik in de menubalk van Finder op Ga > Programma’s > Brother, selecteer uw modelnaam en dubbelklik op het pictogram Instellen op afstand.

(DSmobile DS-940DW)

Als het apparaat via een netwerk is verbonden, voert u, indien nodig, het wachtwoord in. Als u nog niet eerder uw eigen wachtwoord hebt ingesteld, typt u het standaard wachtwoord in.
    Het standaardwachtwoord om uw apparaatinstellingen te beheren is ofwel:

• het wachtwoord staat op de achterkant of onderkant van het apparaat voorafgaand door "Pwd"
      OF
    • initpass

Als het wachtwoord drie keer verkeerd wordt ingevoerd, kunt u zich gedurende drie minuten niet aanmelden.

3. Klik op het menu Machine info in de navigatiebalk aan de linkerkant.

In het venster wordt het serienummer weergegeven (in onderstaand voorbeeld wordt Windows gebruikt).

Machine Info menu

Verwante modellen

DS-640, DS-740D, DS-940DW