DCP-J140W

DCP-J140W

Niet uw product?

Datum: 01/07/2022 Nummer: faq00003061_000

Wanneer ik ControlCenter4 wil openen, wordt deze toepassing niet geopend of wordt er slechts een gedeeltelijk of leeg venster geopend zonder scanopties.

Als u dit probleem ondervindt, download en installeer dan het volgende updateprogramma voor ControlCenter4.

Volg de onderstaande stappen om het updateprogramma voor ControlCenter4 te downloaden en toe te passen:

1. Klik hier om het updateprogramma voor ControlCenter4 te downloaden.

2. Zoek het bestand dat u hebt gedownload (CC4Updater…) en dubbelklik erop.

3. Geef opdracht om het programma uit te voeren als u een beveiligingswaarschuwing krijgt.

4. Klik na het uitpakken op OK.

5. Zoek en dubbelklik op het uitgepakte bestand met de naam ControlCenter4 Updater.exe.

6. Geef opdracht om het programma uit te voeren als u een beveiligingswaarschuwing krijgt.

7. Klik op Volgende.

afbeelding

8. Klik na de installatie op Voltooien.
    Als u de vraag krijgt of u de computer opnieuw wilt starten, kiest u De computer opnieuw opstarten gevolgd door Voltooien. De computer wordt opnieuw gestart.

afbeelding

afbeelding

9. Volg de onderstaande stappen om ControlCenter4 opnieuw te starten. Het probleem moet nu verdwenen zijn.

1. Open ControlCenter4 door te klikken op Start => (Alle) Programma's => Brother => [modelnaam] => ControlCenter4. ControlCenter4 wordt geladen en in het taakvak (naast het systeemklokje) geplaatst.
    2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Pictogram van CC4 van ControlCenter4 in het taakvak en klik met de linkermuisknop op Openen. De toepassing moet nu worden geopend.
  • Probeer de computer opnieuw te starten als het probleem nog aanwezig is.
  • Als u antivirussoftware of software voor het opschonen van het register gebruikt, bestaat de mogelijkheid dat deze software een conflict veroorzaakt met Brother ControlCenter. Aanbevolen wordt om C:\Program Files of Program Files (x86)\ControlCenter4 in dergelijke software toe te voegen aan de veilige lijst.

Verwante modellen

DCP-1510, DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9020CDW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J140W, DCP-J4110DW, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-1810, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4710DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-J825DW, MFC-J870DW