DCP-310CN

DCP-310CN

Niet uw product?

Datum: 15/06/2010 Nummer: faq00002008_001

Ik gebruik Mac OS X. Ik kan mijn Brother-apparaat niet vinden in Printerconfiguratie of de webbrowser (Safari). Hoe komt dat?

Een reset van de netwerkinstellingen kan dit probleem verhelpen. Wij raden u aan om eerst een configuratiepagina af te drukken voordat u een reset uitvoert.

Volg de onderstaande stappen om de huidige netwerkinstellingen af te drukken:
  1. Druk op de knop Menu of Menu/Instellen op het bedieningspaneel.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Print lijsten wordt weergegeven en druk op Instellen of Menu/Instellen.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Netwerk Conf. wordt weergegeven en druk op Instellen of Menu/Instellen.
  4. De huidige netwerkinstellingen worden afgedrukt.
Volg de onderstaande stappen om de netwerkinstellingen te resetten:
  1. Druk op de knop Menu of Menu/Instellen op het bedieningspaneel.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat LAN wordt weergegeven en druk op Instellen of Menu/Instellen.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Fabrieksinstell. wordt weergegeven en druk op Instellen of Menu/Instellen.
  4. De netwerkinstellingen worden gereset en het probleem moet nu verdwenen zijn. Stel de netwerkconfiguratie opnieuw in aan de hand van de netwerkconfiguratie die u hebt afgedrukt.

Verwante modellen

DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, MFC-425CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-640CW