DCP-130C

DCP-130C

Niet uw product?

Datum: 25/09/2007 Nummer: faq00002399_000

Ik werk met Mac OS X. Wanneer ik op een knop in Control Center 2.0 klik, crasht het programma of loopt het vast.

De TWAIN-scannerdriver komt in conflict met een andere scanner:

1. Maak de USB-kabel tussen de Macintosh en uw Brother-apparaat los.
  2. Meld u aan als beheerder.
  3. Verwijder alle scanners van andere fabrikanten (Macintosh HD/Bibliotheek/Image Capture/TWAIN Data Sources).
  4. Start de Mac vervolgens opnieuw.
  5. Maak na de herstart de prullenmand leeg.
  6. Sluit de USB-kabel weer aan en probeer opnieuw te scannen.

Ik kan nog steeds niet scannen:

1. Maak de USB-kabel tussen de Macintosh en uw Brother-apparaat los.
  2. Start de Mac vervolgens opnieuw.
  3. Meld u aan als beheerder.
  4. Verwijder de map Brother TWAIN.ds (Macintosh HD/Bibliotheek/Image Capture/TWAIN Data Sources/Brother TWAIN.ds).
  5. Open Afdrukbeheer of Printerconfiguratie (via Macintosh
    HD/Programma's/Hulpprogramma's/Afdrukbeheer of Printerconfiguratie). Klik op de modelnaam van uw Brother-apparaat in de printerlijst en verwijder dit item met de knop Verwijder.
  6. Sleep de map Brother (Macintosh HD/Bibliotheek/Printers/Brother) naar de prullenmand en maak de prullenmand vervolgens leeg.
  7. Start de Mac vervolgens opnieuw.
  8. Plaats de Brother-cd-rom in de computer en start de installatie van de MFL-Pro-software.
  9. Wanneer u het installatietype moet selecteren, kiest u voor een aangepaste installatie. Zorg ervoor dat Brother RSP en BrotherTWAIN zijn ingeschakeld en klik op Werk bij. Ga nu verder met de installatie.
  10. Start de computer opnieuw wanneer u wordt gevraagd dat te doen en sluit de USB-kabel aan.
  11. U moet nu kunnen scannen. Eventueel kunt u nu de andere scanners opnieuw installeren.

Voor gebruiker van een kleureninkjet: Als u de Brother-kleurenprofielen wilt verwijderen, verwijdert u Brother xxxxx (waarin xxxxx staat voor het modelnummer van uw Brother machine) uit de map Profielen in de map ColorSync.

Verwante modellen

DCP-130C, DCP-330C, DCP-540CN, DCP-750CW, MFC-210C, MFC-240C, MFC-440CN, MFC-5440CN, MFC-5460CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-640CW, MFC-660CN, MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8440, MFC-845CW, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-9070, MFC-9420CN