ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 15/02/2018 Nummer: faq00100464_500

De algemene instellingen van de machine wijzigen met behulp van Remote Setup

Doel Besturingssysteem (Windows®/Mac) Beschrijving
De datum en tijd instellen Algemene installatie > Datum en tijd

Stel de datum en de tijd in. Als u Aut. zomertijd op Aan zet, wordt de tijd in het voorjaar een uur vooruit gezet en in de herfst weer een uur terug.

De tijd instellen waarna de machine in de slaapstand gaat Algemene installatie > Slaapstand

Selecteer hoe lang de machine inactief moet blijven voordat deze in Slaapstand gaat. Door de Slaapstand te activeren, kunt u stroom besparen. Wanneer de machine in Slaapstand is, handelt hij alsof hij uitgeschakeld is.

• De timer start opnieuw als op de machine een handeling wordt uitgevoerd.
  • De standaardinstelling is 10 minuten.
De taal wijzigen Algemene installatie > Lokale taal

Wijzig uw taal.

Verwante vragen

Verwante modellen

ADS-2200, ADS-2700W