ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 16/06/2022 Nummer: faq00100462_000

Beveiligd functieslot 3.0

Met Beveiligd functieslot kunt u openbare toegang tot bepaalde machinefuncties beperken(*)

• Scan naar PC/Scan naar Workflow
  • Scan naar FTP/SFTP.
  • Scan naar netwerk .
  • Scan naar USB
  • Scan naar Email Server
  • Scan naar WSS (Web Service Scan)

(*); U kunt de beschikbare functies van uw Brother-apparaat controleren door het menu Beperkte functies te openen, dat wordt weergegeven wanneer Beveiligd functieslot is geactiveerd in Beheer via een webbrowser.

Beveiligd functieslot voorkomt ook dat gebruikers de standaardinstellingen van het apparaat wijzigen door de toegang tot de instellingen van het apparaat te beperken.
Voordat u de beveiligingsfuncties aanpast dient u het beheerderswachtwoord in te voeren. De beheerder kan individuele gebruikers beperken samen met een gebruikerswachtwoord opleggen. Noteer uw wachtwoord zorgvuldig. Als u het wachtwoord vergeet, moet het wachtwoord dat is opgeslagen in het apparaat worden gereset. Neemt u contact op met de klantenservice van Brother over het resetten van het wachtwoord.

• Alleen beheerders kunnen beperkingen instellen en wijzigingen aanbrengen voor iedere gebruiker.
  • (Alleen voor gebruikers van Windows)
    Beveiligd functieslot kan worden ingesteld via Beheer via een webbrowser.

Beveiligd functieslot 3.0 gebruiken met Beheer via een webbrowser

Beveiligd functieslot gebruiken met Beheer via een webbrowser

> Klik hier om weer te geven hoe Beveiligd functieslot wordt geconfigureerd met behulp van Beheer via een webbrowser.

De openbare gebruikersmodus configureren voor Beveiligd functieslot 3.0

In het scherm Beveiligd functieslot stelt u de openbare gebruikersmodus in om daarmee in te stellen welke functies beschikbaar zijn voor openbare gebruikers. Openbare gebruikers hoeven geen wachtwoord in te voeren om de functies te kunnen gebruiken die via deze instelling ter beschikking worden gesteld.

> Klik hier om weer te geven hoe u de Openbare gebruikersmodus configureerd voor  Beveiligd functieslot.

Verwante modellen

ADS-1700W, ADS-2700W