ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 14/04/2023 Nummer: faq00100458_500

De Brother-machine instellen met Remote Setup (Windows®)

1. Klik op (Starten)>Alle programma's>Brother>ADS-XXXXX>Instellen op afstand.
  2. Selecteer de modelnaam in het dialoogvenster Apparaten detecteren en klik vervolgens op Verbinden.
    Het venster van het programma Remote Setup wordt weergegeven.
  3. Configureer de instellingen als nodig.
    • Uw scherm kan enigszins afwijken van het scherm dat hier wordt weergegeven.
    Exporteren
    Klik om de huidige configuratie-instellingen naar een bestand op te slaan.
    Importeren
    Klik om de instellingen van een bestand weer te geven.
    OK
    Klik om het uploaden van gegevens naar de machine te starten en sluit daarna het programma Remote Setup. Als een foutmelding verschijnt, bevestig dan dat uw gegevens correct zijn en klik vervolgens op OK.
    Annuleren
    Klik om het programma Remote Setup te verlaten zonder gegevens naar de machine te uploaden.
    Toepassen
    Klik om gegevens naar de machine te uploaden zonder het programma Remote Setup te verlaten.
  4. Klik op OK.
  • Als de computer door een firewall wordt beveiligd, waardoor gebruik van Remote Setup wordt geblokkeerd, moet u de instellingen van de firewall aanpassen om communicatie via de poorten 52515-52614 mogelijk te maken.
  • Als u Windows® Firewall gebruikt en het stuurprogramma van de scanner hebt geïnstalleerd, zijn de benodigde firewall-instellingen al aangebracht.

Verwante vragen

Verwante modellen

ADS-2200, ADS-2700W