ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 15/02/2018 Nummer: faq00100456_500

De algemene instellingen vanaf het bedieningspaneel wijzigen

Doel Handeling Beschrijving
De helderheid van de achtergrondverlichting op het LCD-scherm wijzigen Instellingen > Algemene installatie > LCD-instellingen > Achtergrondverlichting

Hiermee kunt u de helderheid van de achtergrondverlichting van het touchscreen aanpassen.

Wijzigen hoe lang het achtergrondlicht van de LCD aan blijft Instellingen > Algemene installatie > LCD-instellingen > Lichtdim-timer

U kunt opgeven hoe lang de achtergrondverlichting van het touchscreen moet blijven branden als het startscherm verschijnt.

Het startscherm instellen Instellingen > Algemene installatie > Scherminstellingen > Startscherm

Stel het startscherm in op Scan 1-2 of Snelkoppeling 1-5.

Als de machine inactief is of als u op drukt, keert het touchscreen terug naar het scherm dat u hebt ingesteld.

De tijd instellen waarna de machine in de slaapstand gaat Instellingen > Algemene installatie > Ecologie > Slaapstand

Selecteer hoe lang de machine inactief moet blijven voordat deze in Slaapstand gaat. Door de Slaapstand te activeren, kunt u stroom besparen. Wanneer de machine in Slaapstand is, handelt hij alsof hij uitgeschakeld is.

De timer start opnieuw als op de machine een handeling wordt uitgevoerd.

In de volgende gevallen gaat de machine niet in de Slaapstand:

• Er is een USB-stick in de machine geplaatst.
  • Er is een machinefout opgetreden.

De machine instellen om automatisch uit te gaan Instellingen > Algemene installatie > Ecologie > Autom. uitschakelen

Geef op hoe na hoeveel tijd de machine automatisch in de slaapstand gaat. Met de functie Autom. uit kunt u stroom besparen. Als deze functie is ingesteld op Uit, moet u de machine handmatig uitschakelen. Druk, nadat de machine met de functie Automatisch uitschakelen is uitgezet, om de machine weer aan te zetten op .

De timer start opnieuw wanneer een van de volgende handelingen verricht:

• Druk op .
  • Druk op een willekeurige knop.

Automatisch uitschakelen wordt geactiveerd wanneer aan al deze voorwaarden wordt voldaan:

• Automatisch uitschakelen is niet ingesteld op Uit.
  • De machine staat langer in de Slaapstand dan de vooraf ingestelde tijdsduur.

De scanmodus Automatisch starten inschakelen Instellingen > Algemene installatie > Scan Mode Auto Start > Aan

Het scannen wordt automatisch gestart aan de hand van de instellingen die zijn opgeslagen voor de snelkoppeling Automatisch scannen (snelkoppeling 21) als u een document in de ADF (automatische documentinvoer) plaatst. U hoeft dan niet op de knop Scannen te drukken. De snelkoppeling Automatisch scannen kunt u vastleggen via Snelkoppelingen. Deze optie wordt gebruikt voor het vastleggen van de reguliere snelkoppelingen.

Hiermee schakelt u de draadloze netwerkverbinding in Instellingen > Netwerk > WLAN > WLAN inschakelen

Hiermee schakelt u de draadloze netwerkverbinding in of uit.

De weergegeven taal op de LCD wijzigen Instellingen > Initiële installatie > Lokale taal

Hiermee wijzigt u de taal op uw LCD-scherm.

Zomertijd automatisch inschakelen Instellingen > Initiële installatie > Datum&tijd > Aut. zomertijd

Hiermee stelt u de machine in voor automatische aanpassing aan de zomer-/wintertijd. De machine wordt dan automatisch in het voorjaar een uur vooruit gezet en in de herfst weer een uur achteruit. Zorg ervoor dat u de juiste datum en tijd bij de instelling Datum en tijd hebt ingevoerd.

Verwante modellen

ADS-2700W