ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 15/02/2018 Nummer: faq00100448_500

Scannen met Web Services vanaf de Brother-machine (Windows® 7, Windows® 8 en Windows® 10)

Als u de driver voor scannen via Web Services hebt geïnstalleerd, hebt u toegang tot het scanmenu van Web Services op het LCD-scherm van uw Brother-machine.

Bepaalde tekens in de berichten op het LCD-scherm kunnen vervangen zijn door spaties indien de taalinstellingen van uw besturingssysteem en uw Brother-machine verschillend zijn.

1. Plaats het document.
  2. Druk op of om [WS Scan] weer te geven en druk er vervolgens op.
  3. Druk op het type scan dat u wilt uitvoeren.
  4. Druk op of om de naam van de computer, waar u de gegevens naar wilt verzenden, weer te geven en druk op de naam van de computer.
  5. Druk op [Start].
    De machine begint met scannen.

Verwante modellen

ADS-2700W