ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 15/02/2018 Nummer: faq00100282_506

Instelslot inschakelen

Gebruik het instelslot om ongeoorloofde toegang tot de machine-instellingen te blokkeren.

Wanneer Instelslot is ingesteld op Aan heeft u geen toegang tot de machine-instellingen zonder dat u het wachtwoord invoert.

1. Druk op [Instellingen]>[Algemene installatie]>[Instelslot]>[Vergrendeling Uit=>Aan].
  2. Voer het huidige wachtwoord van vier cijfers in. Druk op [OK].
Als u het instelslot wilt uitzetten, drukt u op het touchscreen op , voert u het huidige wachtwoord van vier cijfers in en drukt u op [OK].

Verwante vragen

Verwante modellen

ADS-2700W