ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 01/07/2021 Nummer: faq00100217_004

Beheer via een webbrowser openen

• We raden u aan om het beveiligingsprotocol HTTPS te gebruiken wanneer u instellingen configureert met Beheer via een webbrowser.
  • Wanneer u HTTPS gebruikt voor Beheer via een webbrowser, geeft uw browser een waarschuwing weer. U kunt deze waarschuwing vermijden door de certificaatinstellingen te configureren en een geldig beveiligingscertificaat te gebruiken.
  • Het standaardwachtwoord om de apparaat-instellingen te beheren is ofwel:
  • het wachtwoord aan de achterkant of onderkant van de machine, voorafgegaan door
     "Pwd"
    OF
  • initpass
    We raden u aan dit te wijzigen om uw apparaat  tegen onbevoegde toegang te beschermen.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2
  3. Als u om een wachtwoord wordt gevraagd, typt u dit en klikt u op Pijl rechts.
    Als u nog niet eerder uw eigen wachtwoord hebt ingesteld, typt u het standaard inlogwachtwoord is zoals bovenstaand wordt vermeld.

U kunt nu de instellingen van het apparaat aanpassen.

Als u de protocolinstellingen wijzigt, moet u het apparaat opnieuw starten nadat u op Indienen hebt geklikt. Pas daarna is de nieuwe configuratie actief.

Verwante vragen

Verwante modellen

ADS-2400N, ADS-2700W, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W