ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 26/12/2016 Nummer: faq00002859_001

Uw besturingssysteem identificeren.

Het is belangrijk dat u drivers/hulpprogramma's gebruikt die compatibel zijn met het besturingssysteem dat u gebruikt. Volg de onderstaande stappen om na te gaan welk besturingssysteem u gebruikt.

(Windows-computer)

(Macintosh)

(Mobiele apparaten)

(Linux)

(Windows-computer)

De meest recente drivers/hulpprogramma's voor Windows vindt u in het gedeelte Downloads. Volg de onderstaande stappen om na te gaan welk besturingssysteem u gebruikt en ga naar het gedeelte Downloads.

De versie van Windows controleren®

1. Houd de toets Windows(Windows) op het toetsenbord ingedrukt en druk op de toets R. Klik op Start => Uitvoeren.
  2. Type 'winver' in het lege veld. Klik vervolgens op OK.
    Uitvoeren

3. De versie van Windows controleren. Dat is het besturingssysteem dat u gebruikt.
    Het scherm kan per besturingssysteem verschillen. Dit zijn voorbeelden van schermen.
    Versie van Windows® controleren

Systeemtype van Windows controleren: 32- of 64-bits

Volg de instructies om het systeemtype van Windows te controleren: 32- of 64-bits.

(Windows 10)

1. Klik op Start(Start) => Instellingen(Instellingen).
  2. Klik op Systeem.
  3. Klik op Info en kijk bij Type systeem. Dit is de versie van het type systeem.
    Controleer het type systeem.

(Windows 8/8.1)

1. Ga op het bureaublad met uw muis naar de rechterbeneden- of -bovenhoek. De menubalk wordt weergegeven.
    Opmerking: Als het startscherm wordt weergegeven, klik dan op de tegel voor het bureaublad in het startscherm.
  2. Klik op Instellingen.
    Klik op Instellingen.

3. Klik op Pc-informatie.
    Klik op Pc-informatie.

4. Het scherm Systeem wordt weergegeven. Kijk bij Type systeem. Dit is de versie van het type systeem.
    Controleer het type systeem.

(Windows XP/Windows Vista/Windows 7)

1. Klik op Start of Start in de linkerhoek van het scherm. Klik met de rechtermuisknop op Computer of Deze computer en kies Eigenschappen.
    Opmerking: Het venster kan per besturingssysteem variëren.
    Klik met de rechtermuisknop op Computer of Deze computer in het menu Start.

2. Kijk bij Type systeem of Systeem. Dit is de versie van het type systeem.
    Het scherm kan per besturingssysteem verschillen. Dit zijn voorbeelden van schermen.
    Controleer het type systeem.

(Windows XP)
    Als u de 64-bits versie van Windows XP gebruikt, wordt x64 weergegeven in de Systeemeigenschappen. Als u de 32-bits versie van Windows XP gebruikt, wordt niets weergegeven.
    Systeemeigenschappen controleren.

(Macintosh)

De meest recente drivers/hulpprogramma's voor Macintosh vindt u in het gedeelte Downloads. Volg de onderstaande stappen om na te gaan welk besturingssysteem u gebruikt en ga naar het gedeelte Downloads.

1. Kies Over deze Mac in het Apple-menu.
    Kies Over deze Mac in het Apple-menu.

2. Controleer de Versie. Dit is de versie van het besturingssysteem.
    Controleer de Versie.

(Mobiele apparaten)

> Klik hier voor meer informatie over mobiele apparaten, zoals een Android™-apparaat, Windows Phone®-apparaat, iPhone, iPod touch of iPad.

(Linux)

Verwante modellen

ADS-1200, ADS-1700W, ADS-2200, ADS-2700W, DCP-J1100DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2550DN, DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2310D, HL-L2350DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-J1300DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW, MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)