ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 15/02/2018 Nummer: faq00000694_500

Vastgelopen document

Documenten kunnen vastlopen in de ADF (automatische documentinvoer) als ze niet juist worden ingevoerd, als ze te lang zijn of als er meerdere pagina’s tegelijkertijd worden ingevoerd (multi-invoer).

1. Verwijder al het papier uit de ADF dat niet is vastgelopen.
  2. Open de klep aan de voorkant door op de ontgrendelingsknop te drukken (1).
  3. Trek het vastgelopen document uit de machine.
    Controleer of er gescheurd papier in de machine is achtergebleven. Verwijder alle papierresten uit de machine.
  4. Sluit de klep aan de voorkant.
  5. Druk op een knop. (ADS-2200) Of druk op . (ADS-2700W)
    Als u een probleem met multi-invoer oplost, moet u controleren of de gegevens die al zijn gescand, zijn opgeslagen. Hervat vervolgens het scannen vanaf de volgende pagina of vanaf het begin van het document.
    BELANGRIJK
    • Trek het vastgelopen document NIET uit de machine voordat u de klep aan de voorkant hebt geopend, om te voorkomen dat het document beschadigd raakt.
    • Verwijder al het papier uit de ADF (automatische documentinvoer) voordat u de klep aan de voorkant sluit.
    • Ga als volgt te werk om te voorkomen dat documenten vastlopen:
      • Sluit de klep aan de voorkant goed door zachtjes tegen het midden van de klep te drukken.
      • Configureer de instellingen voor uw document op de juiste manier.
      • Waaier het papier om vastlopen bij multi-invoer te voorkomen.
      • Reinig de remrol en de invoerrol. Verwante informatie: De scanner en de rollen reinigen

• Stapel de pagina’s dakpansgewijs voordat u het document plaatst.
      • Controleer of het document geschikt is voor de machine.
      • Plaats uw document correct.
      • U mag niet meer dan 50 pagina’s per keer laden.
      • Als u lang papier gebruikt, moet u de optie Lang papier in het menu Documentgrootte gebruiken om vastlopen te voorkomen.

Verwante vragen

Verwante modellen

ADS-2200, ADS-2700W