ADS-1600W

ADS-1600W

Niet uw product?

Datum: 25/05/2022 Nummer: faq00100239_000

Easy Scan to E-mail (Eenvoudig scannen naar e-mail)

Easy Scan to E-mail (Eenvoudig scannen naar e-mail) is een functie van Brother Apps waarmee u gescande gegevens rechtstreeks vanaf uw Brother-apparaat kunt verzenden per e-mail zonder dat u instellingen voor een e-mailserver hoeft op te geven.

Voordat u Easy Scan to E-mail (Eenvoudig scannen naar e-mail) gebruikt, moet u eerst de e-mailadressen van de ontvangers opslaan.

Wanneer u daarmee klaar bent, gaat u naar Brother Apps > Easy Scan to E-mail (Eenvoudig scannen naar e-mail) en selecteert u het gewenste adres.

De onderstaande schermen en pictogrammen kunnen afwijken, afhankelijk van uw Brother-apparaat.

Instructions

Easy Scan to E-mail (Eenvoudig scannen naar e-mail) gebruiken

Voordat u Easy Scan to E-mail (Eenvoudig scannen naar e-mail) gebruikt, moet u eerst e-mailadressen van de ontvangers opslaan (zie Een e-mailadres opslaan).
Doe het volgende als u al e-mailadressen hebt opgeslagen op het apparaat:

1. Selecteer het pictogram Apps.

Select the Apps icon

Als u het Apps-pictogram niet kunt zien, tik op Right arrow key (pijltoets rechts), Left arrow key (pijltoets links), Up arrow key (pijltoets omhoog), of Down arrow key (pijltoets omlaag) om toegang te krijgen tot andere menu schermen.

2. De volgende schermen kunnen worden weergegeven (selecteer OK, Ja of Nee, afhankelijk van wat u wilt):

Select OK

Select Yes or No

Select OK

Select OK

3. Wanneer het menu Brother Apps wordt weergegeven, gaat u met de pijlen naar Eenvoudig scannen naar e-mail (Easy Scan to E-mail)
    Selecteer Eenvoudig scannen naar e-mail (Easy Scan to E-mail).

Als u de app Eenvoudig scannen naar e-mail (Easy Scan to E-mail) hier niet kunt vinden, ga dan terug naar het beginscherm en selecteer het pictogram Web.

Select Easy Scan to E-mail

4. Selecteer de accountnaam van het e-mailadres van uw ontvanger.

Select the account name

Als u wordt gevraagd de juiste datum en tijd in te voeren, gaat u naar het menu Stand.instel. en stelt u eerst Datum en tijd in.

5. Selecteer het gewenste bestandstype (PDF, Searchable PDF, JPEG, DOCX, XLSX of PPTX).

Select the file type

Select the file type

6. Pas de scaninstellingen naar wens aan en selecteer vervolgens OK.

Change any scan settings as needed, and then select OK

Change any scan settings as needed, and then select OK

7. Plaats het document dat u wilt scannen in de automatische documentinvoer (ADF) of leg het op de glasplaat en selecteer OK.

Place the document you want to scan in the ADF or on the flatbed scanner, and then choose OK.

8. Het document wordt gescand en vervolgens als e-mailbijlage verzonden naar de ontvanger die u hebt geselecteerd.

De ontvanger krijgt het e-mailbericht van het e-mailadres van het Brother-apparaat, bijvoorbeeld VanBrotherApparaat@brother.com

Dit adres kan niet worden geconfigureerd of gewijzigd.

Een e-mailadres opslaan

U kunt maximaal tien e-mailadressen opslaan voor gebruik met Easy Scan to E-mail (Eenvoudig scannen naar e-mail).

Deze adressen worden niet opgeslagen in het standaardadresboek van het apparaat.

1. Selecteer het pictogram Apps.

Select the Apps icon

Als u het Apps-pictogram niet kunt zien, tik op Right arrow key (pijltoets rechts), Left arrow key (pijltoets links), Up arrow key (pijltoets omhoog), of Down arrow key (pijltoets omlaag) om toegang te krijgen tot andere menu schermen.

2. De volgende schermen kunnen worden weergegeven (selecteer OK, Ja of Nee, afhankelijk van wat u wilt):

Select OK

Select Yes or NO

Select OK

Select OK

3. Wanneer het menu Brother Apps wordt weergegeven, gaat u met de pijlen naar Eenvoudig scannen naar e-mail (Easy Scan to E-mail).

Als u de app Eenvoudig scannen naar e-mail (Easy Scan to E-mail) hier niet kunt vinden, ga dan terug naar het beginscherm en selecteer het pictogram Web.

Select Right arrow

Selecteer Eenvoudig scannen naar e-mail (Easy Scan to E-mail).

4. Als dit de eerste keer is dat u Easy Scan to E-mail (Eenvoudig scannen naar e-mail) gebruikt of als er geen e-mailadressen zijn opgeslagen, moet u eerst het doeladres registreren en invoeren. Selecteer OK.

OK selecteren

Selecteer Registreren/Verwijderen gevolgd door Account registreren/verwijderen of Account registreren.

Select either Register/ Delete Account or Register Account

5. Selecteer OK.

OK selecteren

Voer met de toetsen het e-mailadres in.

De lay-out van de toetsen kan per Brother-apparaat verschillen.

Select OK

Controleer of het ingevoerde e-mailadres correct is en selecteer vervolgens OK.

6. Selecteer OK.

OK selecteren

Voer met de toetsen de gewenste displaynaam in.

OK selecteren

Controleer of de ingevoerde displaynaam correct is en selecteer vervolgens OK.

7. Bevestig of u deze account wilt beveiligen met een pincode door Ja of Nee te selecteren.

De pincode voorkomt het ongewenst versturen van scans naar e-mailadressen.

Select Yes or No

8. Druk op Ja om de account te registreren.

Select Yes

9. Selecteer OK ter afsluiting.

Select OK

Easy Scan to E-mail (Eenvoudig scannen naar e-mail) gebruiken (Met video instructies)

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.

• In deze video kunnen andere producten of componenten te zien zijn dan de producten en componenten die u gebruikt.
  • Wijzigingen in de video voorbehouden.

Verwante modellen

ADS-1600W, ADS-2600W, ADS-2600We, DCP-8250DN, DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-J1100DW, DCP-J172W, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J752DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, DCP-J925DW, DCP-L2560DW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8400CDN, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-J1300DW, MFC-J4335DW(XL), MFC-J4340DW(E), MFC-J4410DW, MFC-J4420DW, MFC-J4510DW, MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL), MFC-J4610DW, MFC-J4620DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5320DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J6520DW, MFC-J6530DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J6920DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J825DW, MFC-J870DW, MFC-J880DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW, MFC-L2720DW, MFC-L2730DW, MFC-L2740DW, MFC-L2750DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)