ADS-1600W

ADS-1600W

Niet uw product?

Datum: 14/04/2023 Nummer: faq00100151_000

Veelgebruikte scaninstellingen configureren op uw computer.

In ControlCenter kunt u veelgebruikte scaninstellingen toewijzen aan de scanknoppen, zodat u gemakkelijker kunt scannen. U scant bestanden door te klikken op de geconfigureerde knop zonder eerst het dialoogvenster met scaninstellingen weer te geven.

Opmerking: De precieze vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

-Windows

-Macintosh (macOS 10.14 of eerder)

Windows

Veelgebruikte scaninstellingen configureren.

1. Open ControlCenter 4.
    • Brother Utilities ondersteunde modellen
      1. Open Brother Utilities.
        • Windows 7 / 10 / 11
          Klik op Knop Start of Start_win10(Start) > (Alle programma's of Alle apps >) Brother > Brother Utilities.
        • Windows 8
          Klik op het startscherm op DownArrow.
          Als het niet op het startscherm staat, rechtsklik ergens op een lege plek, en klik dan op Alle Apps in de taakbalk.
          Klik op Brother Utilities.
      2. Selecteer Scan.
      3. Klik op ControlCenter4.
    • Brother Utilities niet-ondersteunde modellen
      Klik op Start(Start) > Alle Programma's > Brother > [modelnaam] > ControlCenter4.
  2. Controleer de huidige modus wanneer het ControlCenter4-venster verschijnt.
    Startmodus Geavanceerde modus
    Home Mode Advanced Mode

U moet de Geavanceerde modus gebruiken voor het configureren van de scaninstellingen in ControlCenter4.
    U kiest de Geavanceerde modus door te klikken op Configuratie > Modus selecteren, waarna u Geavanceerde modus kiest en op OK klikt.

Choose Advanced Mode

3. Klik op het tabblad Scan.
    Klik met de rechtermuisknop op de knop die u wilt configureren en klik op Knopinstellingen.
    Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven

Click Button settings

4. Pas de instellingen naar wens aan.
    Als u het selectievakje Instellingenvenster tonen voor het scannen uitschakelt, wordt het instelvenster niet steeds weergegeven elke keer dat u op de scanknop klikt
    .

Settings dialog box

Alle vensters voor knopinstellingen gebruiken dezelfde instelling voor Instellingenvenster tonen voor het scannen. Als u het selectievakje uitschakelt voor één knop, wordt deze instelling ook gebruikt voor de overige knoppen.

5. De scaninstellingen zijn nu geconfigureerd.

U kunt ook veelgebruikte scaninstellingen toewijzen aan een aangepaste knop (1) in een aangepast tabblad (2) door te klikken op de knop Configuratie (zie onderstaand voorbeeld).
    Custom tab and Custom button

Scannen starten

1. Open ControlCenter 4.
    • Brother Utilities ondersteunde modellen
      1. Open Brother Utilities.
        • Windows 7 / 10 / 11
          Klik op Knop Start of Start_win10(Start) > (Alle programma's of Alle apps >) Brother > Brother Utilities.
        • Windows 8
          Klik op het startscherm op DownArrow.
          Als het niet op het startscherm staat, rechtsklik ergens op een lege plek, en klik dan op Alle Apps in de taakbalk.
          Klik op Brother Utilities.
      2. Selecteer Scan.
      3. Klik op ControlCenter4.
    • Brother Utilities niet-ondersteunde modellen
      Klik op Start(Start) > Alle Programma's > Brother > [modelnaam] > ControlCenter4.
  2. Klik op het tabblad Scan en klik vervolgens op de knop die u wilt gebruiken, zoals Afbeelding, OCR, E-mail of Bestand om het scannen te starten.
    Het scannen begint zonder dat het dialoogvenster met scaninstellingen wordt weergegeven
    .

Scan tab and click the button

Macintosh (macOS 10.14 of eerder)

Veelgebruikte scaninstellingen configureren om gemakkelijk te scannen

1. Open ControlCenter 2.
    Open ControlCenter door te klikken op Ga via Finder in de zoekbalk, Programma's => Brother => ControlCenter. Dubbelklik op het pictogram .
    Het ControlCenter wordt geopend en een pictogram wordt in de dock geplaatst.
  2. Klik op het tabblad Scan (1).
    Houd de Control-toets ingedrukt en klik op de knop die u wilt configureren. Het venster wordt weergegeven.

Click SCAN tab

3. Pas de instellingen naar wens aan.

Als u het selectievakje Instellingenvenster tonen voor het scannen uitschakelt, wordt het dialoogvenster niet steeds weergegeven elke keer dat u op de scanknop klikt.

Settings dialog box

Alle vensters voor knopinstellingen gebruiken dezelfde instelling voor Instellingenvenster tonen voor het scannen. Als u het selectievakje uitschakelt voor één knop, wordt deze instelling ook gebruikt voor de overige knoppen.

4. De scaninstellingen zijn nu geconfigureerd.

U kunt ook de scaninstellingen aanpassen.
    Houd op het tabblad CUSTOM SCAN de Control-toets ingedrukt en klik op de knop die u wilt aanpassen.
    Het configuratievenster wordt weergegeven (zie onderstaand voorbeeld)
    .

CUSTOM SCAN

Scannen starten

1. Open ControlCenter 2.
    Open ControlCenter door te klikken op Ga via Finder in de zoekbalk, Programma's => Brother => ControlCenter. Dubbelklik op het pictogram .
    Het ControlCenter wordt geopend en een pictogram wordt in de dock geplaatst.
  2. Klik op het tabblad SCAN en klik vervolgens op de knop die u wilt gebruiken, zoals Afbeelding, OCR, E-mail of Bestand om het scannen te starten.
    Het scannen begint zonder dat het dialoogvenster met scaninstellingen wordt weergegeven
    .

SCAN tab and click the button

Verwante modellen

ADS-1100W, ADS-1600W, ADS-2100, ADS-2100e, ADS-2400N, ADS-2600W, ADS-2600We, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W