PT-2730

Datum: 30/06/2022 Nummer: faqp00000312_001

Ik krijg de melding "De in het apparaat geïnstalleerde tapecassette  komt niet overeen met het type dat in de toepassing is geselecteerd". (P-touch Editor voor Windows)

Afbeelding

Deze foutmelding wordt weergegeven wanneer de tapebreedte van de tapecassette in het apparaat anders is dan het formaat dat in P-touch Editor is geselecteerd.

Oplossing 1:

1. Controleer de tapebreedte die in P-touch Editor is geselecteerd en installeer de juiste tapecassette in het apparaat.
  2. Klik op afbeelding om het afdrukken te starten.

Oplossing 2:

1. Klik op afbeelding om de afdruktaak te annuleren.
  2. Stem de tapebreedte die in P-touch Editor is geselecteerd af op de breedte in het apparaat en probeer opnieuw af te drukken.

U kunt ook op de knop Medium controleren klikken om de tapebreedte van de tapecassette in het apparaat automatisch te laten detecteren.

P-touch Editor 4.2 - button

P-touch Editor 5.0

• Snelle modus - Check Media
  • Professionele modus - button

P-touch Editor 5.1 of hoger

• Snelle modus
    Wanneer een printer met kleurdetectie is geselecteerd: Detect Size and Colors
    Wanneer een printer zonder kleurdetectie is geselecteerd: Check Media

• Professionele modus
    Wanneer een printer met kleurdetectie is geselecteerd: button
    Wanneer een printer zonder kleurdetectie is geselecteerd: button

Verwante modellen

PT-18R, PT-1950, PT-2100, PT-2700, PT-2730, PT-3600, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D450, PT-D600