PT-18R

Datum: 29/01/2015 Nummer: faqp00001029_000

Hoe gebruik ik een 3.5mm tape

Om tapes van 3.5 mm te maken moet U de boven en ondermarge instellen. Anders zou de tekst buiten de breedte van de tape uitkomen aangezien de 3.5 mm tape wordt gedetecteerd als een 6 mm. tape.

Volg onderstaande procedure om de marges in te stellen.

1. Plaats de 3.5mm tape in de P-touch.

2. Start de P-touch Editor.

3. Controleer of de tape breedte op 6 mm staat.
    Indien niet, selecteer 6 mm in de menu.

Image

4. Klik op de "File" (bestand) menu balk en selecteer "Printer/Page Setup…" (printer / pagina instellingen) om de printer instel venster te openen.

Image

5. Selecteer "Page Setup" (pagina instellingen) tabulatie.
    Bij marges, zet de boven en ondermarge op 1.8 mm. (aanbevolen)

6. Klik op OK.

Image

Image

Klik  Image en tijp de tekst.

Verwante modellen

PT-18R, PT-1950, PT-2420PC, PT-2450DX, PT-3600, PT-9200DX, PT-9200PC, PT-9500PC, PT-9600