PT-D460BT

PT-D460BT

Niet uw product?

Datum: 31/05/2024 Nummer: faqp00100578_000

Ik kan niet afdrukken via Bluetooth® (voor Windows)

• Staat de printer aan?
    Als dit niet het geval is, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt.

• Is de media geïnstalleerd in de printer?
    Installeer de Media in de printer.

• Staat uw computer in de slaapstand?
    Als uw computer in de slaapstand staat, ontgrendel dan uw computer.

• Staan de Afdruktaken in afdrukwachtrij?
    Verwijder afdruktaken en probeer opnieuw af te drukken.

• Is Bluetooth ingeschakeld?
    • Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op de computer.
    • Controleer of het Bluetooth-pictogram ( Bluetooth ) wordt weergegeven op het display van de printer.
      Als dit niet het geval is selecteer [Bluetooth] in het menu, en zet deze op [Aan].
  • Staan de printer en de computer ver uit elkaar?
    Als de printer en uw apparaat ver uit elkaar staan, plaatst u ze zo dicht mogelijk bij elkaar.

• Bevinden zich apparaten die radiogolven uitzenden (zoals een magnetron) in de buurt van de printer?
    Zet de printer verder uit de buurt van dergelijke apparaten.

• Krijgt u de foutmelding "Er is geen printerstuurprogramma geïnstalleerd met deze toepassing."?
    Als u deze foutmelding krijgt, is uw printer mogelijk verkeerd gedetecteerd door uw computer. Klik op het menu Start > (Alle apps) > Windows Systeembeheer > Configuratiescherm > Hardware en geluiden > Apparaten en printers. Controleer of uw printer wordt weergegeven als een niet-gespecificeerd apparaat.

Als de printer niet is opgegeven, volgt u de onderstaande stappen om het printerstuurprogramma te verwijderen/opnieuw te installeren en Bluetooth te koppelen:
    1. Klik met de rechtermuisknop op de printer die als niet-gespecificeerd apparaat vermeld staat en klik vervolgens op Apparaat verwijderen.
      Screen
    2. Verwijder de printerdriver.
      Zie voor informatie over het verwijderen van de printerdriver "Hoe verwijder ik de printerdriver?".
    3. Installeer de printerdriver opnieuw.

Download de printerdriver uit het gedeelte [Downloads] op deze website.

4. Koppel de printer opnieuw via Bluetooth met je apparaat. Wanneer u Bluetooth op de computer inschakelt, wordt een pop-up met de koppelingscode weergegeven. Klik op [Verbinden].
      Screen
    5. Druk op de [OK]-toets wanneer de koppelingscode wordt weergegeven op het LCD-scherm van de printer.
      De precieze vensters kunnen per Brother-apparaat verschillen.

Screen

Verwante modellen

PT-D460BT, PT-D610BT