TD-4650TNWB

TD-4650TNWB

Niet uw product?

Datum: 29/07/2022 Nummer: faqp00100570_000

Ik weet de Product Key Code voor BarTender UltraLite Edition 2021 (BarTender Designer voor Brother) niet.

Om een nieuwe licentie te activeren, moet u de BarTender Product Key Code (PKC) invoeren na het installeren van BarTender UltraLite Edition 2021 (BarTender Designer voor Brother).

BarTender Licensing Wizard

1. Ga naar de [Downloads]] pagina van deze website, en selecteer BarTender UltraLite Edition.

2. Om het BarTender-installatiepakket te downloaden, klikt u op Licentieovereenkomst accepteren en software downloaden. De pagina "Download-/installatie procedure" verschijnt, met de 16-cijferige Product Key Code rood gemarkeerd.

De Product Key Code is alleen voor BarTender UltraLite Edition 2021 gedownload vanaf deze website. Als u de software van een andere website heeft gedownload (bijvoorbeeld Seagull Scientific), gebruikt u de Product Key Code die bij die download is geleverd.

3. Dubbelklik op het gedownloade bestand om met de installatie te beginnen.

4. Wanneer u de software hebt geïnstalleerd, verschijnt de Licentiewizard. Typ de 16-cijferige Product Key Code in.

Verwante modellen

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB, TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4021TNR, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4121TNR, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN