QL-1110NWB/1110NWBc

QL-1110NWB/1110NWBc

Niet uw product?

Datum: 23/03/2020 Nummer: faqp00100490_000

Ik kan niet afdrukken en mijn printer wordt geïdentificeerd als een onbekend apparaat

1. Verwijder de printerdriver en installeer deze opnieuw.

1. Open het venster [Apparaten en printers] en verwijder het onbekende apparaat. ( Zie ''Het venster Apparaten en printers openen'".)

2. Voer het verwijderprogramma  uit om alle informatie van de printerdriver uit uw computer te verwijderen. U kunt het verwijderprogramma downloaden uit het gedeelte [Downloads] van deze website.

3.  Installeer de printerdriver opnieuw.

Als u nog steeds niet kunt afdrukken, ga dan naar sectie 2.

2. Verwijder de printerdriver en installeer deze opnieuw met het INF-bestand

1. Open het venster [Apparaten en printers] en verwijder het onbekende apparaat. ( Zie ''Het venster Apparaten en printers openen'".)

2. Voer het verwijderprogramma uit om alle informatie van de printerdriver uit uw computer te verwijderen. U kunt het verwijderprogramma dowloaden uit het gedeelte [Downloads] van deze website.

3. Download het INF-bestand:
       QL-1100
      QL-1110NWB

4. Open het venster [Apparaten en printers]. Zie ''Het venster Apparaten en printers openen'".)

5. Selecteer een printerpictogramen klik op [Eigenschappen van afdrukserver] in de menubalk.

6. Open het tabblad [Stuurprogramma's], klik op de knop [Stuurprogrammainstellingen wijzigen], en klik op [Toevoegen].
    (Als de knop [Stuurprogrammainstellingen wijzigen] niet wordt weergegeven, klik op [Toevoegen].)

7. Wanneer het scherm [Wizard Printerstuurprogramma toevoegen] verschijnt, klik op [Volgende].

8. Klik wederom op [Volgende].

9. Klik op de knop Bladeren.

10. Klik op [Bladeren] om het INF-bestand te selecteren dat u in stap 3 hebt ge-download, en klik op [OK].

11. Volg de aanwijzingen op het scherm om de printerdriver te selecteren.

12. Wanneer de installatie is voltooid, sluit u uw computer op de printer aan met een USB-kabel. U kunt het nieuwe pictogram van de printerdriver vinden in het venster [Apparaten en Printers].

Wanneer u de printerdriver met het INF-bestand installeert, kunt u Transfer Manager of P-touch Transfer Express niet gebruiken.

Verwante modellen

QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc