TD-4420TN

TD-4420TN

Niet uw product?

Datum: 23/03/2020 Nummer: faqp00100481_000

De linker- of rechterzijde van het label wordt niet correct afgedrukt.

Mogelijk is het labelformaat verkeerd ingesteld.
Ga als volgt te werk om het ingestelde labelformaat te controleren:

1. Sluit uw computer en printer aan en zet de printer aan.
  2. Start BPM (Brother Printer Management Tool) en klik op de knop Printerconfiguratie.
  3. Controleer de instellingen bij Papierbreedte/Papierhoogte op het tabblad FBPL.

Verwante modellen

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB, TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR