TJ-4120TN

TJ-4120TN

Niet uw product?

Datum: 31/05/2024 Nummer: faqp00100470_002

De printerinstellingen resetten door de printer rechtstreeks te bedienen

Bij de printerinitialisatie wordt het DRAM-geheugen van de printer gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld.

1. Schakel de printer uit.

2. Houd de knop Pauze en Doorvoerknop ingedrukt en schakel de printer vervolgens in.

3. Laat de knop los wanneer het aan/uit-lampje (5 keer) groen knippert.

De kleur van de LED verandert als volgt :

Oranje > rood (5 keer) > oranje (5 keer) > groen (5 keer) > groen/oranje (5 keer) > rood/oranje (5 keer) > groen (brandt)

Na de initialisatie worden de volgende fabrieksinstellingen hersteld :

Paramètre Fabrieksinstelling
Snelheid 127 mm/s (5 ips) (203 dpi)
76 mm/s (3 ips) (300 DPI)
Dichthéides 8
Labelbreedte 101,5 millimètres
Labelhoogte 101,5 millimètres
Capteur de Soort Capteur Ruimte TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4120TN, TJ-4121TN Capteur
Zwarte : TJ-4021TNR, TJ-4121TNR
Ruimte-instelling 3 millimètres
Afdrukrichting 0
Referentiepunt 0,0 (linkerbovenhoek)
Marge 0
Afsnijmodus Aan
Modus labelverwijderaar Uit
Snijmodus Uit
Terugspoelmodus Uit
Codepagina 850
Code du terrain 001
Flashgeheugen wissen Nee

Verwante modellen

TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4120TN