RJ-4250WB

RJ-4250WB

Niet uw product?

Datum: 26/03/2020 Nummer: faqp00100398_000

Mijn computer/mobiel apparaat laat twee Bluetooth-printers zien. Nadat ik mijn printer heb gekoppeld, kan ik niet afdrukken en krijg ik een communicatiefout.

Zorg ervoor dat u de instelling 'Klassiek' gebruikt wanneer u verbinding maakt via Bluetooth:

1. Druk op de printer tweemaal op de knop Menu / Selecteren (Selecteren) om [Bluetooth] weer te geven.
  2. Druk op de knop Invoeren (Doorvoeren) / OK.
  3. Selecteer het menu [Modus] en druk vervolgens op de knop Invoeren (Doorvoeren) / OK.
  4. Selecteer [Klassiek] en druk vervolgens op de knop Invoeren (Doorvoeren) / OK.

5. Koppel de printer opnieuw aan uw computer of mobiele apparaat.

6. Probeer of u nu kunt afdrukken.

Wanneer u een koppeling met de printer tot stand brengt, kunnen in het Bluetooth-menu van uw computer of mobiele apparaat twee printernamen worden weergegeven, aangezien uw printer twee verbindingsmodi ondersteunt:

• Bluetooth Klassiek (aanbevolen voor hogere overdrachtssnelheden)
  • Bluetooth Laag energieverbruik (geschikt voor speciale afdruktaken, waaronder afdrukken met de SDK)

Verwante modellen

RJ-3250WB, RJ-4250WB