PT-P300BT

PT-P300BT

Niet uw product?

Datum: 13/07/2021 Nummer: faqp00100378_000

De printer drukt niet af vanaf mijn mobiele apparaat of de printer drukt niet goed af.

Controleer de volgende punten:

• De netspanningsadapter moet aangesloten zijn en in het stopcontact zitten of de batterijen moeten in de printer geplaatst zijn.
    Zie 'Voeding' voor meer informatie.
  • De printer moet ingeschakeld zijn.
    Als het lampje uit is, drukt u op de aan-uitknop en controleert u vervolgens of het groene lampje begint te knipperen.

• De tapecassette moet goed geplaatst zijn.
    Zie 'Hoe installeer ik een tapecassette?' voor meer informatie over het installeren van een tapecassette.

• Er moet nog genoeg tape in de tapecassette zitten.
    Vervang de tapecassette als hij leeg is.

• De cassetteklep moet goed dicht zijn.
    Doe dit zo nodig alsnog.

• De printer heeft via Bluetooth® verbinding met uw mobiele apparaat
    Zie 'Hoe kan ik mijn mobiele apparaat verbinden met de printer? (P-touch Design&Print)" Hoe kan ik mijn mobiele apparaat verbinden met de printer? (Brother iPrint&Label)" voor verbinding via Bluetooth®.

• Uw mobiele apparaat is in de slaapstand gegaan terwijl het was verbonden met de printer
    Als de Bluetooth® verbinding is verbroken is afdrukken niet mogelijk.
    Verbind uw mobiele apparaat opnieuw met de printer via Bluetooth®.

• Uw mobiele apparaat is in de slaapstand gegaan tijdens het verzenden van een afdruktaak.
    Als dat zo is, kan afdrukken onmogelijk zijn.Zorg ervoor dat uw uw mobiele apparaat niet in de slaapstand gaan tijdens het afdrukken.

• U moet de juiste printer hebben geselecteerd in P-touch Design&Print.
    Zie 'Hoe kan ik mijn mobiele apparaat verbinden met de printer? (P-touch Design&Print)' Hoe kan ik mijn mobiele apparaat verbinden met de printer? (Brother iPrint&Label)" voor details.

• De smartcover van uw apparaat mag niet dicht zijn.
    Als u een smartcover gebruikt op uw apparaat, zorg er dan voor dat die cover open blijft tijdens het maken of afdrukken van labels. Het sluiten van de smartcover kan de datacommunicatie onderbreken en dan worden uw labels niet afgedrukt.

• U moet op uw Apple-apparaat de lettertypen uit het menu [Aanbevolen lettertypen] van P-touch Design&Print gebruiken.
    De lettertypen in het menu [Overige lettertypen] worden mogelijk verkeerd afgedrukt, ook al worden ze goed weergegeven op het mobiele apparaat.

Verwante modellen

PT-P300BT