TD-4410D

TD-4410D

Niet uw product?

Datum: 23/04/2018 Nummer: faqp00100344_000

De streepjescode op een afdruk van een PDF-bestand wordt niet gelezen.

Of een streepjescode op een afdruk van een PDF-bestand kan worden gelezen, hangt af van de richting van de gegevens en van de afdrukrichting.

1. Wanneer u een PDF-bestand met daarin een streepjescode wilt afdrukken, stel dan [Automatisch staand/liggend] onder [Afdrukstand] in het venster Afdrukken in.
  2. Klik op de knop [Eigenschappen] en open de eigenschappen van de printerdriver.
  3. Onder [Afdrukstand] in het venster Afdrukken selecteert u [Staand] wanneer de gegevens in staande richting zijn opgemaakt en [Liggend] wanneer de gegevens in liggende richting zijn opgemaakt.

Verwante modellen

QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, TD-4210D, TD-4410D, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)