PT-E110

Datum: 24/02/2022 Nummer: faqp00100279_001

Een kabellabel maken

Met de functie Kabellabel kunt u twee soorten kabellabels maken.
> Kabelwikkel

> Kabelvlag

• Wij raden aan flexibele id-tape te gebruiken voor labels die worden bevestigd aan kabels en snoeren.
  • Om de functie Kabelwikkel/Kabelvlag tijdens bewerkingen te annuleren, drukt u respectievelijk op [Kabelwikkel] of [Kabelvlag].
  • Afhankelijk van de geselecteerde opmaak wordt mogelijk niet de hele tekst afgedrukt. Wanneer de tekst bijvoorbeeld te lang is voor de opmaak, wordt de foutmelding [TkstLang!] weergegeven.

Kabelwikkel

Gebruik deze functie om een label te maken dat u om een kabel of snoer kunt aanbrengen.

Kabelwikkel

1. Druk op de knop [Kabelwikkel] ( /  ).
  2. Druk op de cursorknop (  ) om een kabeldiameter te selecteren en druk op [OK].
    ▪ Kabeldiameter: 3 mm tot 90 mm (0,2 tot 3,6 inch)
    ▪ Standaard: 6 mm (0,3 inch)
  3. Voer tekst in en druk vervolgens op [Afdrukken]  (  /  ).

Schakel de functie Kab.rot/herh in om tekst steeds opnieuw over de lengte van het label af te drukken zodat de tekst gemakkelijk te lezen is onder elke hoek.

Druk op [Menu] en selecteer [Kab.rot/herh] om de functie Tekst herhalen in te schakelen.

[Tkstherh uit] [Tkstherh aan]
    Tkstherh uit Tkstherh aan

Kabelvlag

Gebruik deze functie om een label te maken dat om een kabel of snoer kan worden gewikkeld waarbij de uiteinden tegen elkaar worden gelegd zodat ze een vlag vormen.

Kabelvlag

1. Druk op de knop [Kabelvlag]  (  /  ).
  2. Druk op de cursorknop om een vlaglengte te selecteren en druk op [OK].
    ▪ Vlaglengte: 10 mm tot 200 mm (0,4 tot 8,0 inch), Auto
    ▪ Standaard: Auto
  3. Voer tekst in en druk vervolgens op [Afdrukken].

U kunt zelf de gewenste vlaglengte kiezen. Wanneer u [Auto] selecteert, wordt de lengte automatisch aangepast aan de lengte van de tekst.

Gebruik de functie Kabelvlag wanneer het object een diameter heeft van meer dan 3 mm (0,2 inch).

Wanneer u de functie Kabelvlag gebruikt, kan de tekst niet worden gedraaid.

Cable Flag

Verwante modellen

PT-E110