PT-E110

Datum: 23/04/2018 Nummer: faqp00100270_005

Labels met volg- of serienummer maken

U kunt meerdere labels maken met een cijfer of letter dat/die per label automatisch wordt opgehoogd.
Deze functie kan ook worden gebruikt in combinatie met de sjablonen voor Kabelwikkel, Kabelvlag of Schermfolie om tijd te besparen bij het invoeren en afdrukken van een serie labels.

Serialiseren

1. Voer tekst in.
  2. Selecteer met de cursorknoppen het teken dat u wilt ophogen.
  3. Druk op de knop [Serialiseren].
  4. Voer met de cursor- of cijferknoppen het gewenste aantal in.
    U kunt een waarde invoeren tussen 01 en 50.
  5. Druk op [OK].

Verwante modellen

PT-E110