PT-P950NW

PT-P950NW

Niet uw product?

Datum: 10/08/2022 Nummer: faqp00100246_001

Tekens worden erg licht afgedrukt.

U kunt dit probleem op een van de volgende manieren oplossen:

• Gebruik een lettertype waarbij de lijntjes in elk teken even dik zijn.
    Font_sample
  • Als u kleine tekens afdrukt (6 punten of kleiner):
    - Wijzig het lettertype in Vet.
    - Selecteer een groter lettergrootte.

• Printkop reinigen Zie voor meer informatie. (Waarom loopt er een horizontale blanco streep door de tekst op mijn label?".)

• Druk af in de modus [Hoge resolutie].
    Selecteer [Hoge Resolutie] vanuit de optie [Kwaliteit] in de printer driver.
    U kunt afdrukken in hoge resolutie als u afdrukt vanaf een computer, als de lichtnetadapter aangesloten is en als gelamineerde TZe- of HGe-tape met zwarte inkt is geïnstalleerd.
    TZe-FX**1-tape is niet compatibel met de modus [Hoge resolutie].

Als uw gegevens streepjescodes bevatten, raden wij aan die af te drukken met de instelling [Hoge kwaliteit] voor de optie [Kwaliteit] in de printerdriver..

Als u de modus [Hoge kwaliteit] wilt gebruiken, moet u de meest recente versie van de firmware en de printerdriver downloaden en installeren voor uw printer vanaf de [Downloads] van deze website.
    Klik hier "De versie van de firmware van de printer achterhalen." om zo de firmware versie te achterhalen.

U kunt afdrukken in hoge resolutie als u afdrukt vanaf een computer, als de lichtnetadapter aangesloten is en als gelamineerde TZe- of HGe-tape met zwarte inkt is geïnstalleerd. TZe-FX**1-tape is niet compatibel met de modus [Hoge resolutie].

Verwante modellen

PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW