PJ-763MFi

PJ-763MFi

Niet uw product?

Datum: 24/02/2022 Nummer: faqp00100221_000

Afdrukken vanaf een Apple apparaat (iPad, iPhone, iPod touch, etc)

De volgende afdrukmethoden zijn beschikbaar voor uw model printer.
Raadpleeg onderstaande tabel:

PJ-763MFi PJ-773
Afdrukken met iPrint&Scan
Afdrukken met AirPrint -

Afdrukken met iPrint&Scan (alleen PJ-763MFi/PJ-773)
Met Brother iPrint&Scan kunt u de functies van uw printer rechtstreeks gebruiken vanaf een iPhone, iPod touch, iPad of iPad mini™, zonder gebruik te maken van een computer.
Download en installeer Brother iPrint&Scan uit de App Store.

iPrint&Scan
1 Mobiel apparaat
2 Uw printer

Raadpleeg voor meer informatie de Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan (iOS).

Scannen is niet beschikbaar voor de PJ-7-serie.

Afdrukken met AirPrint (alleen PJ-773)
Met AirPrint kunt u draadloos foto's, e-mail, webpagina's en documenten afdrukken vanaf een Mac, iPad, iPhone en iPod touch zonder een printerdriver te installeren op het apparaat.

AirPrint
1 Afdrukverzoek
2 Uw printer

Zie de AirPrint-handleiding voor meer informatie.

Verwante modellen

PJ-763MFi, PJ-773