TP-M5000N

TP-M5000N

Niet uw product?

Datum: 23/07/2018 Nummer: faqp00100124_000

Ik wil het apparaat resetten.

Ga als volgt te werk om het apparaat te resetten.

1. Druk op de aan-/uitknop (Power button) van het apparaat om het in te schakelen.

2. Druk op de knop MENU/ESC.

3. Druk op Up triangle of Down triangle om Reset te selecteren en druk op de knop OK.

4. Druk op Up triangle of Down triangle om Fabrieksinstellingen te selecteren en druk op de knop OK.

Alle apparaatinstellingen en door de computer doorgestuurde gegevens worden verwijderd en de fabrieksinstellingen van het apparaat worden hersteld.

Verwante modellen

TP-M5000N