TD-4410D

TD-4410D

Niet uw product?

Datum: 29/05/2024 Nummer: faqp00100050_001

De software installeren (voor Windows)

Als u uitgebreidere labels wilt maken of alle verschillende functies van de printer wilt gebruiken, moeten de printerdriver en P-touch Editor op uw computer worden geïnstalleerd.

1. Maak een tijdelijke map op het bureaublad van uw computer of op een andere locatie.

2. Download het installatieprogramma uit het gedeelte [Downloads] van deze website en sla het op in de map die u in de vorige stap hebt gemaakt.

3. Dubbelklik op het opgeslagen bestand. De installatie gaat van start.

4. Volg de aanwijzingen van het installatieprogramma om de installatie te voltooien.

Als het software-installatieprogramma niet correct werkt, downloadt en installeert u de software die u nodig hebt via het gedeelte [Downloads] op deze website.

Verwante modellen

TD-4210D, TD-4410D, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN