PJ-723

Datum: 10/08/2022 Nummer: faqp00010652_002

Hoe zorg ik ervoor dat de printer niet meer automatisch papier van de rol doorvoert na het afdrukken? (Windows)

Volg de onderstaande stappen:

1. Open de map Printers. ( Om de map printers te openen, zie “Hoe open ik het venster  Apparaten en Printers.”)
  2. Klik met de rechtermuisknop op [Brother [modelnaam]] en selecteer [Voorkeursinstellingen voor afdrukken].
  3. Controleer op het tabblad [Normaal] of het opgegeven papierformaat overeenstemt met het papier dat is geladen.
  4. Selecteer [Rol] bij [Papiertype].
  5. Selecteer [Geen doorvoer] bij [Formulierinvoermodus].
  6. Klik op [OK] om het opgeven van instellingen te voltooien en druk vervolgens af.

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773