TD-4410D

TD-4410D

Niet uw product?

Datum: 17/03/2022 Nummer: faqp00001282_006

Hoe kan ik de printer resetten?

U kunt de printerinstellingen resetten met de knoppen op de printer of Printer Setting Tool.

Alle instellingen resetten (TD-4410D/TD-4420DN/TD-4520DN)

1. Schakel de printer uit.
  2. Houd de knop Doorvoeren ( Doorvoerknop ) en de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) circa drie seconden ingedrukt.
    Alle lampjes knipperen in de kleur rood.
  3. Houd de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) ingedrukt en druk de knop Doorvoeren ( Doorvoerknop ) driemaal in om alle instellingen (ook de apparaatinstellingen) terug te zetten op de fabrieksinstellingen.
    Het statuslampje brandt in de kleur rood.
  4. Laat de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) los.
    Alle lampjes knipperen viermaal in de kleur rood en blijven daarna rood branden.

Alle instellingen resetten (TD-4550DNWB)

1. Druk op Menu.
  2. Druk op Omhoog of Omlaag om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Beheer]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Resetten]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Fabrieksinstellingen]. Druk op OK.
  3. Druk op Omhoog of Omlaag om [Resetten] te selecteren. Druk op OK.
    Het apparaat wordt opnieuw gestart.

De overgedragen gegevens en apparaatinstellingen resetten (TD-4420DN/TD-4520DN)

1. Schakel de printer uit.
  2. Houd de knop Doorvoeren ( Doorvoerknop ) en de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) circa drie seconden ingedrukt.
    Alle lampjes knipperen in de kleur rood.
  3. Blijf de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) ingedrukt houden en druk tweemaal op de knop Doorvoeren ( Doorvoerknop ).
    Het rollampje brandt in de kleur rood.
  4. Laat de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) los.
    Alle lampjes knipperen viermaal in de kleur rood en blijven daarna rood branden.

De overgedragen gegevens en apparaatinstellingen resetten (TD-4550DNWB)

1. Druk op Menu.
  2. Druk op Omhoog of Omlaag om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Beheer]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Resetten]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Gebruikersgeg. resetten]. Druk op OK.
  3. Druk op Omhoog of Omlaag om [Resetten] te selecteren. Druk op OK.
    Het apparaat wordt opnieuw gestart.

De communicatie-instellingen resetten (TD-4420DN/TD-4520DN/TD-4550DNWB)
Zie: 'Hoe kan ik de netwerkinstellingen resetten?'

Gegevens resetten
U kunt de volgende instellingen resetten met Printer Setting Tool:

• Sjablonen en databases verwijderen
  • De communicatie-instellingen resetten (TD-4420DN/TD-4520DN/TD-4550DNWB)
  • Fabrieksinstellingen van de printer terughalen

Verwante modellen

TD-4210D, TD-4410D, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)