Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PT-900

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 02/07/2018 Nummer: faqp00001206_021

Hoe wijzig ik de taalinstelling van mijn apparaat?

Als u de taalinstelling wilt wijzigen, moet u de P-touch terugzetten op de standaardinstellingen. Dit betekent dat het geheugen van uw P-touch wordt gewist.

Volg de onderstaande stappen:

1. Schakel het apparaat uit.
  2. Terwijl u en ingedrukt houdt, drukt u op om de P-touch weer in te schakelen. Vervolgens laat u en los.
  3. "1. ENG?" wordt weergegeven op het display. Herhaal stap 1 en 2 als dit niet het geval is.
  4. Druk op de knop totdat de gewenste taal wordt weergegeven.
  5. Druk op . De geselecteerde taal moet nu worden weergegeven op het display.
  6. Druk op om de instelling toe te passen.
  7. "1.mm?" wordt weergegeven op het display. Selecteer de eenheid.
  8. Druk op . De geselecteerde eenheid moet nu worden weergegeven op het display.
  9. Druk op om de instelling toe te passen.

Verwante modellen

PT-1000, PT-900