Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Sluiten

PT-E110

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 16/03/2020 Nummer: faqp00000942_014

Hoe kan ik initialiseren en de P-touch terugzetten op de fabrieksinstellingen?

  1. Zet de P-touch uit.

  2. Terwijl u [Shift]  (  ) en [R] ingedrukt houdt, zet u de P-touch weer aan met de aan-uitknop.

  3. Laat ten eerste de toets [Aan/uit] los, en dan de toets [Shift] en de [R] toets.

De tekst en opmaak in het geheugen worden volledig gewist.

Ook worden taal en instellingen gewist.

Verwante modellen

PT-E110

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.
Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?
Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.