PT-M95

Datum: 16/03/2020 Nummer: faqp00000942_011

Hoe kan ik de P-touch terugzetten op de fabrieksinstellingen?

U kunt de P-touch resetten wanneer u alle opgeslagen instellingen wilt verwijderen
of in het geval de P-touch niet goed werkt.

1. Druk op aan-uitknop om het apparaat uit te schakelen.

2. Terwijl u shift / shift en toets r4 ingedrukt houdt, drukt u op aan-uitknop om het apparaat weer in te schakelen.

3. Laat eerst aan-uitknop los en vervolgens shift / shift en toets r4.

4. Het apparaat is nu geïnitialiseerd.

Het intern geheugen is gereset en alle tekst en opgeslagen bestanden zijn gewist.

Ook de ingestelde taal, eenheid en alle instellingen worden gewist.

Verwante modellen

PT-M95