TD-2125NWB

TD-2125NWB

Niet uw product?

Datum: 07/08/2014 Nummer: faqp00000699_000

De driver die van de website is gedownload kan niet worden geïnstalleerd.

Hieronder staan drie mogelijke oorzaken voor dit probleem.

1. Waar hebt u het gedownloade bestand opgeslagen?

Als u het bestand hebt gedownload in een map met een lang pad (dus een map in een groot aantal andere mappen), kan de installatie mislukken. Voer de volgende stappen uit:

1. Maak een tijdelijke map (bijvoorbeeld Brother) rechtstreeks onder de hoofdmap (zodat u bijvoorbeeld C:\Brother krijgt). Gebruik dit als locatie voor het gedownloade zelfuitpakkende bestand.
       lokale map

2. Download naar de tijdelijke map die u in stap 'a' hebt gemaakt. tijdelijke map

3. Na het downloaden opent u de map die u hebt gemaakt en dubbelklikt u op het gedownloade zelfuitpakkende bestand.

U moet de tijdelijke map hebben opgegeven in het dialoogvenster voor het uitpakken. Pak het bestand uit.
       uitpakken

4. Open de map die nu is gemaakt en dubbelklik op 'D_SETUP.EXE'.
      De installatie gaat van start.
       d_setup

5. Volg de installatie-instructies op het scherm.

2. Is de driver geïnstalleerd?

Het bestand downloaden en uitpakken is niet genoeg. De driver is daarmee nog niet geïnstalleerd. Installatie uitvoeren:

1. Open de map die bij het uitpakken is gemaakt.
       uitgepakte map

Als u niet weet waar het gedownloade bestand zich bevindt, moet u het opnieuw downloaden en uitpakken in een specifieke map. Ga terug naar <1. Waar hebt u het gedownloade bestand opgeslagen?> en herhaal de stappen.

1. Dubbelklik vervolgens op 'D_SETUP.EXE'.
      De installatie gaat van start.

d_setup

2. Volg de installatie-instructies op het scherm.

• Welke driver heeft u gedownload?

Als u de melding "Setup Start Error code 2", (en "code 193", "code 216" of "code 267") ontvangt, kan de driver die u kiest verkeerd zijn voor uw besturingssysteem.
    Controleer opnieuw uw besturingssysteem door te verwijzen naar <Hoe kunt u uw besturingssysteem voor Windows of Macintosh identificeren.> en het installeren van de juiste driver.

Verwante vragen

Verwante modellen

PT-1230PC, PT-18R, PT-1950, PT-2100, PT-2420PC, PT-2430PC, PT-2450DX, PT-2700, PT-2730, PT-3600, PT-9200DX, PT-9200PC, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-580N, QL-650TD, QL-710W, QL-720NW, RJ-4030, RJ-4040, TD-2020/2020A, TD-2120N, TD-2125N, TD-2125NWB, TD-2130N, TD-2135N, TD-2135NWB, TD-4000, TD-4100N