PT-P950NW

PT-P950NW

Niet uw product?

Datum: 07/05/2018 Nummer: faqp00000060_022

Waarom loopt er een horizontale blanco streep door de tekst op mijn label?

Horizontale blanco strepen of tekens van slechte kwaliteit op een afgedrukt label zijn meestal het gevolg van een vieze printkop.

Maak de printkop schoon met een wattenstaafje of een apart verkrijgbare reinigingscassette (TZ-CL6).

Om het gebruik van de reinigingscasette te leren, zie FAQ: Hoe werkt de cassette voor het reinigen van de printkop?

Volg onderstaande instructies om de printkop en de printkoprol te reinigen.
 Hoe de printkop reinigen

Hoe de printkoprol reinigen

Hoe de printkop reinigen

1. Zet de printer aan en verwijder de USB-kabel.
  2. Open het cassettedeksel en verwijder de tapecassette.
  3. Veeg de printkop voorzichtig af met een wattenstaafje om vuil te verwijderen.
    Print Head 1. Wattenstaafje
    2. Printkop

Raak de printkop niet aan met uw blote handen.

Hode printkoprol reinigen

1. Zet de printer aan en verwijder de USB-kabel.
  2. Open het cassettedeksel en verwijder de tapecassette.
  3. Veeg de printkoprol voorzichtig af met een wattenstaafje om vuil te verwijderen.
    Head Roller   1. Wattenstaafje
    2. printkoprol

Verwante modellen

PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW