Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PT-2450DX

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

PT-2450DX

Niet uw product?

Datum: 24/04/2015 Nummer: faqp00000007_000

De installatie van de printerdriver loopt niet door.
Er is een dialoogvenster verschenen met de melding dat de voorbereiding voor de installatie is voltooid en de P-touch is aangesloten, maar toch wordt de installatie niet voortgezet.

Image

1. Hebt u de P-touch aangezet nadat het werd aangesloten op de computer? Als je hem niet aanzet, kan de computer niet herkennen dat de P-touch is verbonden.
  2. Is de P-touch aangesloten via een USB-hub? Afhankelijk van het model hub, wordt de P-touch dan niet goed gedetecteerd. Sluit de P-touch rechtstreeks op een USB-poort van de computer aan.
  3. Download de nieuwste driver van de website en probeer het opnieuw.

Verwante modellen

PT-1230PC, PT-2420PC, PT-2430PC, PT-2450DX, PT-3600, PT-9200DX, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, PT-P750W