PT-3600

Datum: 21/03/2008 Nummer: faqp00000005_000

Tijdens de installatie onder Windows XP wordt een waarschuwing weergegeven. Kan ik de driver probleemloos installeren?

Deze waarschuwing wordt weergegeven omdat de P-touch-printerdriver niet officieel door Microsoft is goedgekeurd. Wij hebben de correcte werking onder Windows XP zelf gecontroleerd. U kunt dus zonder problemen op de knop "Toch doorgaan" klikken om de installatie voort te zetten.

image

Verwante modellen

PT-1230PC, PT-2420PC, PT-2430PC, PT-2450DX, PT-3600, PT-9200DX, PT-9200PC, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN