ADS-1800W

ADS-1800W

Niet uw product?

Datum: 17/01/2024 Nummer: faq00100805_000

Ik ben via een USB-kabel verbonden met mijn Brother-scanner en pc, maar ik kan niet scannen of de scanner inschakelen.

Controleer de volgende punten:

• Schakel het apparaat uit en weer in.
  • Koppel de USB-kabel los van het apparaat en sluit deze vervolgens opnieuw aan.
  • Gebruik de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd.
  • Zorg ervoor dat u een computer gebruikt met een USB Type-C-poort die een uitgangsvermogen van 15 W of hoger ondersteunt.
  • Probeer een andere USB Type-C-poort en zorg ervoor dat deze een uitgangsvermogen van 15 W of meer kan leveren.
  • Schaf de optionele wisselstroomadapter aan.
    > Klik hier om de AC Adapter te bestellen (Bestelnr.).
    *In sommige landen is de wisselstroomadapter niet verkrijgbaar.

Verwante modellen

ADS-1300, ADS-1800W