Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Sluiten

ADS-1800W

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

ADS-1800W

Niet uw product?

Datum: 05/01/2024 Nummer: faq00100801_000

De uitvoerlade installeren

De uitvoerlade is een optioneel accessoire.
Volg de onderstaande stappen om de uitvoerlade te installeren.

 

  1. Lijn de gaten aan de onderkant van het apparaat uit met de bevestigingspinnen op de uitvoerlade en druk ze samen zoals weergegeven.
    Align
  2. Schuif de machine naar links om deze vast te zetten.
    Slide
  3. Open de bovenklep en til vervolgens de documentsteunarmen omhoog.

    TopCover
  4. Trek de uitvoerlade uit zodat deze overeenkomt met de lengte van de documenten.

    Extend
  5. Klap de documentstopper uit.
    DocumentStopper

Verwante modellen

ADS-1300, ADS-1800W

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.
Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?
Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.