HL-J6000DW

HL-J6000DW

Niet uw product?

Datum: 27/08/2018 Nummer: faq00100280_511

Het SNTP-protocol configureren met Beheer via een webbrowser

Configureer het SNTP-protocol om de tijd te synchroniseren die door de machine voor verificatie met de door de SNTP-tijdserver bijgehouden tijd wordt gebruikt.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op .
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het Protocol-menu in de linkernavigatiebalk.
  6. Schakel het selectievakje SNTP in om de instelling te activeren.
  7. Klik op Indienen.
  8. Start uw Brother-machine opnieuw op om de configuratie te activeren.
  9. Klik naast het selectievakje SNTP op Geavanceerde instellingen.
  10. Configureer de instellingen.
    Optie Beschrijving
    Status

Geeft aan of het SNTP-protocol in- of uitgeschakeld is.

Synchronisatiestatus

Controleer de meest recente synchronisatiestatus.

Methode SNTP-server Selecteer AUTOMATISCH of STATISCH.
    • AUTOMATISCH

Als uw netwerk een DHCP-server omvat, haalt de SNTP-server automatisch het adres van die server op.

• STATISCH

Typ hier het gewenste adres.

Adres primaire SNTP-server

Adres secundaire SNTP-server

Typ hier het serveradres (maximaal 64 tekens).

Het adres van de secundaire SNTP-server wordt gebruikt als een back-up voor het adres van de primaire SNTP-server. Als de primaire server niet beschikbaar is, zal de machine contact opnemen met de secundaire SNTP-server.

Poort primaire SNTP-server

Poort secundaire SNTP-server

Typ hier het poortnummer (1 tot 65535).

De poort van de secundaire SNTP-server wordt gebruikt als een back-up voor de poort van de primaire SNTP-server. Als de primaire poort niet beschikbaar is, zal de machine contact opnemen met de secundaire SNTP-poort.

Synchronisatie-interval Typ de waarde voor het aantal uren waarna de server opnieuw een synchronisatie moet uitvoeren (1 tot 168 uur).
  11. Klik op Indienen.

Verwante vragen

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW