HL-5280DW

HL-5280DW

Niet uw product?

Datum: 03/02/2020 Nummer: faq00100029_018

Schakel de draadloze netwerkinterface van het Brother-apparaat in.

Volg de onderstaande stappen om de netwerkinterface van het Brother-apparaat in of uit te schakelen.

Een bekabelde en draadloze netwerkverbinding kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt. Selecteer het type netwerkverbinding dat u wilt gebruiken.

1. Druk op + of - om LAN of Netwerk te selecteren. Druk op OK of Set.

2. Druk op + of  - om Lan met kabel of WLAN te selecteren. Druk op OK of Set.

3. Druk op + of -  Bedraad inschakelen of WLAN Activeren. Druk op OK of Set.

4. Druk op + of - om Aan of Uit te selecteren. Druk op OK of Set.

(Voor gebruikers van een draadloos netwerk)
Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen als u uw Brother-apparaat op een draadloos netwerk wilt instellen.
Klik hier als u wilt weten hoe u het Brother-apparaat kunt instellen voor een draadloos netwerk..

Als uw Brother-apparaat nog steeds een probleem heeft met de netwerkfunctie, raadpleeg de verwante vragen aan het eind van de pagina.

Verwante vragen

Verwante modellen

HL-4070CDW, HL-5280DW